Gastgezin

Wij zoeken gastgezinnen

Uit onze komende nestjes willen wij graag een pup aanhouden, waarvan wij denken dat deze pup de mooie eigenschappen en lieve karakter van dit geweldige ras kan voortzetten. Wij kunnen niet zelf alle hondjes in ons huis houden en daarom zijn wij op zoek naar een gastgezin die onze mogelijke toekomstige fokhond een lief en warm thuis kan bieden.

Labradoodle Pup

Aanmelden

Je kunt je aanmelden als gastgezin. De pup komt bij jou wonen en met heel veel liefde en geduld voed je de pup op en geef je de pup een fijn leven. De Australian Labradoodle pup kost je dan niets en blijft eigendom van ons tot de hond met pensioen gaat.

Onze voorkeur voor een gastgezin:

  • Een gezin wat veel tijd heeft voor de hond.
  • Een niet te druk gezin, het liefst met wat oudere kinderen heeft onze voorkeur (geen kinderen mag natuurlijk ook). Het eerste jaar heeft de pup veel rust nodig om goed te kunnen groeien en zich te ontwikkelen.
  • Een doodle voelt zich het fijnst als hij/zij in de nabijheid van mensen is. Wij willen dus niet dat de hond te lang alleen is.
  • Wij vinden het belangrijk om contact te houden met de fokhond, zodat ze ons goed kent en goed kan omgaan met onze andere honden. We zoeken daarom een gezin op minder dan 20 km afstand van Zevenaar.

Ben je hierin geïnteresseerd, stuur ons dan een mail via onze contactpagina of naar info@vandamsdoodles.nl. We kunnen dan een afspraak maken om het e.a toe te lichten.

Volg ons online!