Pagina Banner Over Ons

Over ons

Over van dams doodles

Welkom bij Van Dams Doodles. Wij zijn Hugo en Marije van Dam en wonen in Zevenaar samen met onze twee Australian Labradoodles Joep en Kiki. Wij werken allebei met veel plezier in het voortgezet speciaal onderwijs.

Hugo en Labradoodle 1

Hoe het begon

In 2019 kwamen wij in contact met Gelderse doodles en kregen wij Joep. Van het begin af aan zijn wij razend enthousiast over deze lieve viervoeter. Wat een blije, vrolijke, intelligente en zachte knuffelbeer is Joep!

Door Joep zijn we gaan onderzoeken wat de mogelijkheden zijn om zelf op een verantwoorde wijze zo af en toe een nestje Australian Labradoodles te fokken. Zo kunnen wij andere mensen ook blij maken met dit fantastische ras. Want wie wil er nou niet zo’n blije knuffelbeer met een lief karakter die ook nog eens niet verhaart?

Ons doel

Bij Gelderse doodles kochten wij in 2021 Kiki om met haar ons eerste nestje te gaan krijgen. En zo ontstond Van Dams Doodles. Ons doel is gezonde honden te fokken met een lief karakter die goed gesocialiseerd zijn, daarom zullen de pups bij ons in huis opgroeien. Zo wennen ze aan zoveel mogelijk geluiden, geuren, mensen en worden ze opgevoed met veel liefde en aandacht.

Volg ons online!